Kožené bundy - základ šatníku pro každou ženu?

Nedávno se mi na instagramu ukázala reklama od známé České značky s tím, že mají spousty nových kožených bund v pastelových jarních barvách a lákali mě ať se jdu podívat na jejich novou jarní kolekci. A tato reklama se právě stala inspirací pro můj nový článek.

Kožená bunda je považována za něco, co patří do každého šatníku, stejně jako džíny. Na podzim a na jaře všichni vytáhneme kožené bundy.

kožené bundy

Všimly jste si, že existují jakási nevyřčená pravidla, co by měla žena mít v šatníku pro každou sezónu? Jenže to právě ničí kreativitu a potlačuje osobní styl.

Automaticky si plníme šatník věcmi, aniž bychom přemýšlely nad tím, jestli jsou součástí našeho stylu a jestli je vůbec budeme nosit?

Když přestanete nakupovat na autopilot a začnete vnímat k čemu přirozeně tíhnete, jste na nejlepší cestě k poznání vašeho stylu.

Co tedy nosit místo kožených bund pokud nejsou pro vás? Noste propínací svetříky, sáčka, trenčkoty, když prší, prošívané bundy, apod. Hlavně záleží na vašem stylu. Pokud máte více ženské energie nebo jste konzervativnější povahy, kožené bundy nejsou pro vás. Kožená bunda signalizuje drsnost a rebelii.

Tímto vůbec neshazuji kožené bundy, protože hodně ženám sluší a patří jim. Obzvlášť ženám, které jsou tak trochu nebo hodně nekonvenční, proti autoritě a svoje.

Nyní populární trend oblékáni je tzv. “sweet and salty.” To jsou sladké ženské šaty s kytičkami apod. v kombinaci s drsnou černou koženou bundou. Je to pro ženy, které se v kytičkovaných šatech cítí moc sladce, a proto ještě chtějí outfit něčím “osolit”.

Je ale důležité vědět kde jste. Jak moc máte ženské nebo mužské energie. Podle toho vybíráte takové kombinace, které ladí s vaší přirozenou energií.

To vše spolu řešíme na osobní i online konzultaci stylu. Je to nesmírně důležité, proto abyste se mohla prezentovat autenticky.

Chcete poznat váš styl? Najděte jej v online kurzu Škola úchvatného stylu.

fotky ze stránky John Lewis