7 osobních stylů - který je váš osobní styl?

Máte v šatníku oblečení, které nenosíte, i když nevíte proč? Oblečení je kvalitní, pěkné a sedne vám, ale vy se v něm necítíte? Pravděpodobně je to proto, že neodpovídá vašemu stylu. Nejvíc nás právě ovlivňuje náš osobní styl. Styl není móda. Styl jste vy. A móda je pomůcka k vyjádření vašeho stylu.

Nikdo se neobléká pouze do jednoho stylu, jsme vždy kombinací několika stylů. Pokud máte pocit, že v outfitu stále něco chybí a není to ono, bude to tím, že jste vynechala některý další z vašich osobních stylů, který vás ovlivňuje.

Pracuji se 7 styly, ze kterých si každá žena vybere ty, které jsou ji nejbližší.

Klasický styl

Klasický styl

Klasický styl

Vy nejste žena, která chodí do práce, vy si budujete karieru! Dodržování tradic je pro vás důležité a jste opatrná s penězmi. Nejspíše pracujete ve financích nebo v právní firmě. Jste vždy vhodně oblečena, vlasy uhlazené a víte jak se chovat v každé situaci.

Sportovně ležérní styl

sportovně ležérní styl

sportovně ležérní styl

Ráda trávíte čas v přírodě a chcete se cítit v oblečení pohodlně. Nerada trávíte čas aplikací make-upu nebo stylingem vlasů, a proto riskujete, že budete působit na ostatní neupraveně. Nemáte ráda oblečení, které vás omezuje v pohybu. Jako první odložíte lodičky a přezujete se do něčeho pohodlného.

Dramatický styl

Dramatický styl

Dramatický styl

Toužíte být nepřehlédnutelná. Máte ráda výrazné kontrastní barvy, nadměrné potisky a doplňky. Vám nejde o pohodlí, ale o to abyste udělala dojem. Máte ráda pevné a lesklé materiály, které ladí s vaší silnou osobností.

Kreativní styl

Kreativní styl

Kreativní styl

Jste jedinečná osobnost, a proto se tak i oblékáte. Nebudete nakupovat v obchodních centrech, ale v bazarech a vintage obchůdcích. Nebudete se omezovat žádnými stylistickými pravidly. Jste chameleónem módy.

Rebelský styl

Rebelský styl

Rebelský styl

Je vám jedno co si kdo o vás myslí. Nepotřebujete externí validaci, děláte věci podle sebe. Kancelářská práce není pro vás, potřebujete kreativní outlet, kde můžete být sama sebou. Zbožňujete černou a ještě více černé. Přitahuje vás oblékání ve stylu goth nebo ráda šokujete vyzývavým sexy oblečením s rudými rty.

Romantický styl

Romantický styl

Romantický styl

Jste citlivá žena, která není orientovaná na budování kariery. Jste jemná, starostlivá bytost, která ráda pečuje o ostatní. A proto se často nacházíte v pečujících profesích. Máte ráda jemné a splývavé materiály, které ladí s vaší jemnou osobností.

Elegantní styl

Elegantní styl

Elegantní styl

Jste kultivovaná žena, která ráda chodí za kulturou. Jednáte s diplomacií a respektem vůči ostatním. Vaše vytříbené chování se odráží ve vašem vytříbeném vkusu. Kvalitní materiály a pravé šperky berete za samozřejmost.

Proto abyste se cítila v oblečení dobře, je třeba zahrnout všechny vaše styly do outfitu ve správném poměru pro vás. Jeden styl bývá dominantní a k němu ještě spadají další 2-3 styly. Na osobní konzultaci nebo v online kurzu Škola úchvatného stylu se dozvíte, který ze stylů je váš dominantní, a které další styly jej doplňují. Dozvíte se tak, jak moc si berete z každého stylu a jak váš styl vyladit tak, abyste to byla vy.