Stylistické služby - proč nejsou levnou záležitostí?

Nedávno se mě někdo zeptal, proč jsou mé služby drahé?

Odpověď je taková, že je to proto, že ke mě žena přijde 1x za život, ve srovnání s kadeřnicí, kde se žena objedná průměrně 4x do roka. Informace, které vám předám, s vámi už zůstanou celý život. A když se na to podíváte z tohoto úhlu, pochopíte, proč nejsou mé služby levné.

stylistické služby.jpg

Ideálně by měla žena navštívit stylistku nebo image konzultantku 1x za 10 let, protože je pravděpodobné, že se vaše barevnost opět změní, jak se vám vytrácí pigment z vlasů a obličeje, a tedy budete potřebovat tlumenější paletu. Ale změna nemusí být vždy natolik výrazná, aby bylo nutné návštěvu každých 10 let opakovat.

Ale i kdybyste navštívila stylistku každých 10 let, je to pořád minimální investice oproti částce, kterou necháte u kadeřnice nebo kosmetičky.

Další důvod, proč nejsem a nikdy nebudu nejlevnější, je proto, že ceny odpovídají mému vzdělání. Kurzy, které jsem absolvovala v Academy of Professional Image jsou vedeny špičkovou image konzultantkou, které se minulý rok dostalo prestižního ocenění od nejvýznamnějšího a největšího spolku stylistek a image konzultantů na světě -The Association of Image Consultants International (AICI).

Celou svou karieru stylistky jsem začala s myšlenkou, že chci pomáhat ženám, které mají 35 let a více a mají pocit, že už nejsou tolik atraktivní a že jsou přehlíženy. Bohužel některé ženy si myslí, že už to nemá smysl. Jsou přece vdané, mají manžela, děti a jsou přece lepší věci, za které utratit peníze než za styl a barvy.

Co tím ale žena o sobě říká? Jak moc si sama sebe váží, pokud má pocit, že vydávat peníze na sebe jsou vyhozené peníze? Že za to nestojí? Tak jako vnímáme samy sebe, tak se i navenek prezentujeme, a proto nás tak berou i ostatní. Nebuďte ženou, která myslí na ostatní a zapomíná sama na sebe.

Přála bych si, aby se ženy nevzdaly stylu jenom proto, že už mají určitý věk. Naopak, dokažte světu, že jste stále krásná, žádoucí, a že vás věk nijak neomezuje.

A proto mě překvapuje, že většina mých klientek a čtenářek jsou v kategorii 25-35 let. Možná je to tím, že ženy v tomto věku mají více času, možná ještě nemáte rodinu a hledáte si partnera. At’ je to jakkoliv, všechny ženy jsou u mě vítány!

Chcete poznat vaše barvy a styl? Prohlédněte si můj e-shop, kde si můžete vybrat ze služeb, kurzů a ebooku.